Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cicaharc az angol válogatott sztárjáért!

Különcnek különc! Ezt eddig is tudhattuk a Manchester City és angol válogatott kiválóságáról. Azonban a kisfiús külső mögött a jelek szerint egy igazi nőcsábász rejtőzik, aki a hírek szerint megingott hűségében.

(Photo by Daniel Chesterton/Offside/Offside via Getty Images)

Tegnap írtuk meg, hogy Jack Grealish mostanság egy angol színésznővel, a nem feltétlenül bombasztikus testalkatáról híres Emily Atackkel randizgat, elsősorban az online térben. Sokkal inkább fest „Insta-modell” szépségnek a jó Jack barátnője, Sasha Attwood. A hölgyemény és a játékos már gyerekkoruk óta alkotnak egy párt.

Azonban most Sasha kemény riválisra akadt Atack kisasszonyban, aki állítólag teljesen magába bolondította a kiszemeltjét. A pletyka szerint Grealish megőrült utóbbi lány humorától, de tartja magát és hűségét.

Állítólag mind a két hölgy ultimátumot intézett Grealish-hez. Igazi párja szerint „Vagy ő vagy én, válassz!” kihívás elé állította szerelmét. Sőt, Emily sem óhajt bujkálni, és hivatalosan is szeretné betölteni a barátnő „tisztséget”.

A Sun szerint a napokban Grealish és Sasha a válogatott összetartás ellenére is többször találkozott, és a közös jövő reményében egyeztettek.