Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új szerződést kaphat a Bayern München sztárja! – sajtóhír

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München együttese a legfrissebb sajtóértesülések szerint kész új szerződést adni kapusának, Manuel Neuernek.

(Photo by Sebastian Widmann/Getty Images)

A német Sport1 legfrissebb beszámolója alapján nem mostanság fogják Manuel Neuert kirobbantani a Bayern München kezdőcsapatából. A német hálóőr ugyanis a hírek szerint hamarosan új szerződést ír alá a bajor sztáralakulattal. Neuert aktuális kontraktusa 2023 nyaráig köti a német rekordbajnokhoz, de ezt hamarosan további két évvel megtoldhatják. Az értesülések szerint a tárgyalások nagyon jól, a vártnál sokkal gyorsabban haladnak a felek között, ami annak is köszönhető, hogy Neuer nagyon jó kapcsolatot ápol a Bayern vezetőségével. A német sajtó szerint így a hivatalos bejelentés hamarosan megszülethet arról, hogy a 35 esztendős hálóőr a következő 4 évben is a bajorok játékosa lesz.

Manuel Neuer 2011 nyarán került a Bayern München csapatához. A klub színeiben azóta minden sorozatot figyelembe véve 450 mérkőzésen lépett pályára, amelyekből 218-at kapott gól nélkül hozott le.