Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dárdai kulcsemberével erősítene a West Ham! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham United együttese a legfrissebb sajtóhírek szerint a Hertha Berlin védőjét,  Niklas Starkot igazolná le a tél folyamán.

(Photo by Andreas Gora/picture alliance via Getty Images)

Egybehangzó angol sajtóértesülések szerint a West Ham United mindenképp szeretne egy védőt szerződtetni a téli átigazolási időszakban, miután nemrég a teljes szezonra elveszítették Angelo Ogbonnát. A “Kalapácsosok” a beszámolók alapján most a Hertha Berlin hátvédjét, Niklas Starkot szemelték ki, aki Dárdai Pál csapatában kulcsjátékosnak számít. Stark ugyanis ebben a szezonban a 13 mérkőzésből csak kettőt hagyott ki sérülés miatt, a maradék 11-et pedig végigjátszotta. A védő szerződése az idény végén lejár a berlini alakulatnál, így akár ingyen is megszerezhetnék a londoniak, de mivel nagyon sürgős számukra egy védő leigazolása, így már a télen szeretnék a soraikban tudni a német válogatott hátvédet, akit így is jóval a piaci ár alatt szerezhetnek meg.

Stark 2015 nyarán igazolt a Hertha Berlinhez. A klub színeiben azóta 180 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 7 gólt és 4 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 10 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.