Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lemondott a Werder Bremen vezetőedzője! – hivatalos

A német másodosztályban (2. Bundesliga) szereplő Werder Bremen hivatalos közleményében tudatta, hogy lemondott vezetőedzői posztjáról Markus Anfang, akit komoly dologgal vádolnak…

(Photo by Uwe Anspach/picture alliance via Getty Images)

Távozott a Werder Bremen éléről Markus Anfang, akinek birtokában állítólag hamis oltási igazolvány van. Szintén távozott posztjáról fő segítője, Florian Junge is. Anfang természetesen lemondását követően nyilatkozott a csapat hivatalos weboldalának.

„A klubot, a csapatot, a családomat és magamat érő rendkívüli stressz miatt úgy döntöttem, hogy azonnal lemondok a Werder Bremen vezetőedzői posztjáról. Kértem a klubvezetést, hogy bontsák fel a szerződésemet, aminek eleget tettek. Sok sikert kívánok a Werdernek a Schalke elleni mai meccshez és a jövőhöz egyaránt” – magyarázta Markus Anfang.

Markus Anfang idén nyáron vette át a Werder Bremen irányítását. A neves német klub 13 forduló után a 8. helyen állt vele a másodosztályban. Korábban dolgozott a Köln és Holstein Kiel élén is, a Werder előtt pedig a Darmsadt kispadján ülhetett. Emellett évekig volt a Bayer Leverkusen utánpótlás edzője, a 2015/2016-os szezonban bajnoki címre vezette az U17-es korosztályt.