Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: a kiesőjelölt is simán legyőzte a Manchester Unitedet

A krízisben lévő Manchester United a kiesés elől menekülő Watfordhoz látogatott, ahol egészen elképesztő első félidőt produkált a manchesteri csapat. A Liverpool elleni bravúr győzelem után, egy meglepőnek nevezhető vereséget szenvedett David Moyes West Hamje.

Negatív előjellel, hiszen a vendég csapat hiába birtokolta sokkal többet a labdát, a Watford szerezte a gólokat, sőt a mérkőzés egy kihagyott Watford büntetővel indult, Sarr rontott a 11. percben. Azonban a 26. percben a manchesteri nevelésű Joshua King találatával sikerült megszerezniük a vezetést. Majd a lefújás előtt nem sokkal Sarr javította a hibáját és megszerezte a Watford második gólját.

Solskjaer a második félidőre pályára küldte a kegyvesztett van de Beeket is, aki öt perccel később góllal hálálta meg a bizalmat. A 69. percben pecsételődött meg a Solskjaer United sorsa, amikor Maguire óriási hibája után megkapta a második sárga lapját is.
A kiállítás ellenére is támadásban maradt a vendég csapat, de nem volt szerencséjük, ráadásul a hosszabbításban a Watford feltette az i-re a pontot, Joao Pedro góljával. De még ezzel sem volt vége, a 96. percben Dennis két gólpassza után, gólt is szerzett.

Watford – Manchester United 4-1 (2-0)
Helyszín: Watford, Vicarage Road Vezette: J. Moss
Gólszerzők: King (26.), Sarr (44.), Pedro (90.+2) ill. van de Beek (50.)
Kiállítva:ill. Maguire (69.)

Végig fölényben és jobban játszott a Wolverhampton a West Ham ellen, azonban sokáig nem tudták bevenni Fabianski kapuját. Az 58. percben Raúl Jimenez törte meg a jeget. Ez a gól nem csak jégtörésre volt alkalmas, de a mexikói támadó találata győzelmet ért a Farkasoknak.

Wolverhampton – West Ham United – (0-0)
Helyszín: Wolverhampton, Molineux Stadion Vezette: M. Dean
Gólszerző: Jimenez (58.) ill.

A Premier League állása

A góllövőlista élmezőnye