Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Süper Lig: újabb mérkőzést vesztett el a Besiktas – videóval

A török bajnokság (Süper Lig) 13. fordulójának szombati játéknapján az Alanyaspor és a Besiktas személyében két élmezőnyt üldöző csapat mérte össze tudását egymással…

(Photo by Mustafa Ciftci/Anadolu Agency via Getty Images)

A török bajnokság szombati rangadóján az Alanyaspor hazai környezetben 2-0-s győzelmet aratott a címvédő Besiktas gárdája felett. A vendéglátók egyetlen gólját a szenegáli Khouma Babacar szerezte a 14. percben, aki mindössze az első találatát szerezte az idényben. Az Alanyaspor a továbbiakban is lendületben maradt, több lehetősége is akadt, hogy akár növelje is előnyét, Akbaba gólját azonban a félidő vége előtt les miatt érvénytelenítették. A Besiktas a második félidőben is hiába erőlködött, képtelen volt az egyenlítésre, ráadásul a hosszabbítás perceiben újabb gólt kaptak, a hazai csapat másik szenegáli légiósa, Famara Diedhiou állította be a találkozó végeredményét. A tavalyi bajnok ezáltal öt fordulón belül már a negyedik vereségét könyvelhette el.

A győztes a harmadik helyre ugrott előre, az újabb vereséget szenvedő isztambuli óriás viszont már csak a török tabella hetedik helyén tanyázik.

Alanyaspor – Besiktas 2-0 (1-0)
Gólszerző: Babacar (14.), Diedhiou (90+4.), ill.

 

A bajnokság aktuális állása

A góllövőlista élmezőnye