Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új gólvágót szemelt ki a PSG – sajtóhír

Az aktuális nemzetközi sajtóbeszámolók szerint a Paris Saint-Germain csapata a januári átigazolási időszakban újabb sztárcsatárral erősítené meg keretét, azonban az eddig biztosra vett célpont helyett már mást néztek ki…

 

A La Gazzetta dello Sport beszámolói szerint a Paris Saint-Germain első számú kiszemeltje a csatárposztra már nem Erling Haaland, hanem a Fiorentina színeiben őrületes góllövő formát mutató Dusan Vlahovic.

A 21 éves támadó az elmúlt Serie A-s szezont 21 találattal zárta, míg a 2021-2022-es kiírásban 13 meccs alatt már tízszer volt eredményes. Ráadásul Vlahovicnál több gólt a 2021-es naptári esztendőben egyedül Robert Lewandowski jegyzett a topbajnokságok képviselői közül. Klubja a közelmúltban állítólag 80 millió euróban határozta meg a lehetséges eladási árát.

Nem csoda, hogy hatalmas az érdeklődés iránta. A korábbi beszámolók szerint az Atlético Madrid és a Tottenham is komoly összeget ajánlott érte, és a Manchester City is kacérkodott múlt nyáron a leigazolásával. Klubja azonban még nem akart túladni rajta, így eddig mindenkinek le kellett mondania róla, de könnyen lehet, hogy januárban vagy jövő nyáron már nem fogják tudni megtartani őt. Ráadásul a helyi hírek szerint a Juventus és az AC Milan is fontolóra vette a hétről hétre kiválóan termelő Vlahovic mielőbbi megszerzését, de a tehetősebb topklubok érdeklődése esetében az olasz csapatoknak aligha lehet esélyük rá.