Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Súlyos sérülést szenvedett a Napoli csatára

Az Inter 3-2-re legyőzte a Napoli csapatát az olasz bajnokság (Serie A) vasárnapi nagy rangadóján, így nincs már veretlen csapat a bajnokságban, a címvédő pedig felzárkózott az éllovas párosra…

 

A Napoli csapata a veretlenség mellett egyik meghatározó játékosát is elvesztette, ugyanis a mindvégig lüktető mérkőzés egyik emlékezetes, és sajnos negatív jelenete volt Victor Osimhen sérülése, aki Milan Skriniarral fejelt úgy össze a második félidő elején.

A nigériai támadó hosszas ápolás után bár saját lábán hagyta el a játékteret, le kellett őt cserélni és kórházba szállították. A vasárnap esti vizsgálatok arccsont-törést mutattak ki nála, mely következtében a hétfői napon operációra lesz szüksége. Az első becslések szerint a 22 éves nigériai támadóra legalább egy hónapos kihagyás várhat.

Osimhen elvesztése érzékeny veszteség lehet az éllovas számára, hiszen a Partenopei színeiben a második szezonját töltő csatár öt gólt szerzett már a bajnokságban. A 22 éves csatár az elmúlt idényben ugyancsak többször bajlódott súlyos sérülésekkel, de így is eljutott tíz találatig. A nápolyi szurkolók bízhatnak a mielőbbi felépülésében, és hogy visszatérése után gyorsan megtalálja ismét a góllövő formáját.