Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi: “hosszú út áll még előttünk”

Miután az idei nyári Copa América megnyerésével a hatszoros aranylabdás argentin klasszis megnyerte első felnőtt címét a nemzeti csapattal, még éhesebbnek tűnik a további sikerekre…

(Photo by Daniel Jayo/Getty Images)

A Paris Saint-Germain klasszisa, Lionel Messi a minap a Marca részére adott interjúban bővebben beszélt az argentin válogatott kiváló esztendejéről, jövőbeli kilátásairól:

“A nemzeti csapattal rendkívül sikeres évet zártunk, hiszen sikerült elhódítanunk a Copa Américát, amelyhez az évek során már többször is oly közel álltunk. Ez a siker hatalmas energiákat szabadított fel bennünk, önbizalmat adott a jövőre nézve. Tudjuk, hogy hosszú út áll még előttünk, egy évünk van a világbajnokságig, ahol mindenképpen szeretnénk jól szerepelni. Van időnk felkészülni, csiszolni az egyes hibáinkon. Szeretnénk a legjobb formában menni a vb-re.”

Természetesen a spanyol lap nem hagyhatta ki azt a kérdést, hogy aláírná-e előre a spanyol-argentin vb-döntőt, mellyel egyetértett: “természetesen, csodálatos élmény lenne. Teljesen mindegy, hogy a spanyolok vagy bárki más lesz az ellenfelünk, nagy álmom lenne újra vb-döntőt játszani”.