Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: a Monaco legyőzte a Real Sociedadot – EREDMÉNYEK

Az Európa-ligában is egyre nagyobb fontossággal bírtak a mérkőzések, ugyanis már a csoportok 5. fordulóját rendezték meg a héten.

(Photo by Marcio Machado/Eurasia Sport Images/Getty Images)

A-csoport:

A már biztos csoportelső Lyon a B-csapatával utazott el a Bröndbyhez, amelyet így is letudott győzni, ezért a dánok búcsút mondhattak az Európa-liga szereplésnek. A Rangers hazai környezetben tudta legyűrni a Sparta Prahát Alfredo Morelos vezérletével, így szinte biztos, hogy továbbjutottak az egyenes kieséses szakaszba, míg a csehek az utolsó fordulóban ki-ki találkozót vívnak a Bröndyvel.

Bröndby – Lyon 1-3 (0-0)
Gólszerzők: M. Uhre (51.) ill. R. Cherki (57., 66.), I. Slimani (76.)

Rangers – Sparta Praha 2-0 (1-0)
Gólszerzők: A. Morelos (15., 49.)

Az A-csoport jelenlegi állása:


B-csoport:

A Monaco hazai pályán győzedelmeskedett a Real Sociedaddal szemben 2-1-re, így a franciáknak az utolsó körben a Sturm Graz otthonában elég egyetlen pont is a nyolcaddöntőbe jutáshoz. A PSV Eindhoven pedig az osztrákokat legyőzte 2-0-ra, ennek következtében a hatodik fordulóban a Sociedad vendégeként egy döntetlent kell legalább összehoznia és bejut a legjobb 32 közé.

Monaco – Real Sociedad 2-1 (2-1)
Gólszerzők: K. Volland (28.), Y. Fofana (38.) ill. A. Isak (35.)
Kiállítva: Y. Fofana (90.)

PSV Eindoven – Sturm Graz 2-0 (1-0)
Gólszerzők: C. Vinícius (45.), Bruma (56.)

A B-csoport jelenlegi állása:


C-csoport:

A Leicester City a rettenetesen rossz formában lévő Legia Warszawát gyűrte le nagyon simán hazai pályán 3-1-re, így a kvartett élére ugrott. Azonban az utolsó körben a Napolihoz látogatnak és ki-ki mérkőzést játszanak az olaszokkal, míg a lengyelek a Spartak Moszkvával fognak megküzdeni a továbbjutásért, tehát lesz még izgalom bőven az utolsó fordulóban.

Leicester – Legia Warszawa 3-1 (3-1)
Gólszerzők: P. Daka (11.), J. Maddison (21.), W. Ndidi (33.) ill. F. Mladenovic (26.)

A C-csoport jelenlegi állása:


D-csoport:

A Frankfurt nagy meglepetésre 2-2-es döntetlent játszott hazai pályán az Antwerpennel szemben, így még izgulniuk kell a németeknek az utolsó körben a Fenerbahce vendégeként, ugyanis az Olympiakosz legyűrte a törököket egy a 90. percben szerzett Soares góllal. Szalai Attiláék ennek következtében biztos kiesők, az utolsó körben kivívhatják az Európa-konferencialigában való szereplést, de ahhoz nyerniük kell, vagy az Antwerpennek vereséget kell szenvednie az Olympiakosz ellen.

Frankfurt – Antwerpen 2-2 (1-1)
Gólszerzők: D. Kamada (13.), G. Pacienca (90+4.) ill. R. Nainggolan (33.), M. Samatta (88.)

Olympiakosz – Fenerbahce 1-0 (0-0)
Gólszerző: T. Soares (90.)

A D-csoport jelenlegi állása: