Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbítana védőjével az Inter – sajtóhír

Az olasz bajnoki címvédő Inter csapata az aktuális sajtóhírek szerint meg akarja újítani az idei szezonban egyre többet alkalmazott hátvédjét…

(Photo by Mattia Ozbot – Inter/Inter via Getty Images )

A Calciomercato értesülései szerint az olasz bajnok Inter csapata további két évvel megújítaná Federico Dimarco 2023-ig érvényes szerződését, miután a milánói egyletnél felettébb meg vannak elégedve a megannyi mellőzés után rendszeres játéklehetőséghez jutó bekkel.

A 24 esztendős balhátvéd a Nerazzurri nevelése volt, ám a sorozatos kölcsönszereplések után 2017-ben eladták őt a svájci Sion részére, ám egy év múlva visszavásárolták őt. Dimarco a tavalyelőtti szezont a Parma, a tavalyi kiírást a Hellas Verona csapatánál töltötte, ám az aktuálisan futó idényre maradt az Inter alkalmazásában. Simone Inzaghi kiegészítő emberként ugyan, de rendszeresen számít a szolgálataira, a 2021-2022-es idényben 12 bajnokin jutott lehetőséghez, és két gólt is szerzett.

Az Inter 13 forduló után a harmadik helyen áll a Serie A tabelláján, négy pont hátrányban az éllovas Napoli-Milan páros mögött.