Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Már Rangnick munkaadójával is megállapodott a MU – sajtóhír

A szigetországi sajtó biztosra veszi, hogy a Manchester United együttese megtalálta új megbízott menedzserét, és a hétvégén hivatalosan is bejelenthetik érkezését…

(Photo by Roland Krivec/DeFodi Images via Getty Images)

Sky Sports információ szerint a Manchester United vezetősége egyezséget kötött a Lokomotiv Moszkva vezetőségével, hogy elengedjük az orosz klubnál sportfejlesztési vezetőként dolgozó Ralf Rangnickot. A forrás szerint már ezen a hétvégén bejelenthetik a német szakember kinevezését.

A 63 éves szakember az elmúlt években többször is az RB Leipzig vezetőedzője volt, és a virágkorát élő lipcsei futball mellett néhány esztendővel korábban a szintén alulról jövő Hoffenheim gárdájánál is ő rakta le az alapokat. Továbbá Rangnick a teljesség igénye nélkül pályafutása korábbi szakaszában a VfB Stuttgart és a Schalke 04 csapatainál is értékes munkát végzett. Az 1983 óta tartó edzői pályafutása során sosem tevékenykedett még Németországon kívül, és bár korábban szó volt róla, hogy az AC Milan irányítását veszi át, végül ebből nem lett semmi. Rangnick nyár óta a Lokomotiv Moszkva sportfejlesztési vezetőjeként dolgozott, ám három éves szerződését úgy fest, nem tölti ki.

Solskjaer menesztése után a hétközi BL-mérkőzésen Michael Carrick irányította a United csapatát.