Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: „Florentinonak komoly tervei vannak júliusra”

Meglehetősen hosszú interjút adott Carlo Ancelotti a Corriere dello Sportnak. Az olasz szakember idén nyáron már másodszor vette át a Real Madrid irányítását. A korábbi BL-győztes edző szerint a klubnak, és teljhatalmú elnökének erős elképzelései vannak a jövőre nézve.

(Photo by Helios de la Rubia/Real Madrid via Getty Images)

Carlo Ancelotti második alkalommal kap lehetőséget a Real Madrid trenírozására, és a mutatott játék szerint is egyre inkább megérik keze munkája a csapaton. Pedig az eltelt években jelentősen elöregedett a „Királyiak” játékosállománya.

A 62 esztendős edző egyelőre nem tudott sokat alakítgatni a Real keretén, azt majd a következő transzferidőszakokban tudja korrigálni. Természetesen igényei valószínűleg igazodni fognak a szigorú és teljesítményorientált elnök Florentino Pérez szándékaihoz. Utóbbi ugyanis ragaszkodik hozzá, hogy meg kell szerezniük egy olyan sztárt, akire építhetik majd a klub márkáját.

A várható sztárigazolásokról is faggatta Ancelottit a Corriere dello Sport, lévén szinte mindennap megírja valamelyik sajtótermék, hogy Kylian Mbappé vagy Erling Braut Haaland érkezése várható a Santiago Bernabeuba.

„2022-re az új Bernabeu mellé Florentinonak nagyon komoly szándékai lesznek júliusban. Fantasztikus meglepetés volt a Real ajánlata számomra, bár soha nem veszítettem el a kapcsolatot a klubbal. Ha rajtam múlna, örökre itt maradnék, nincs jobb ennél itt élni és futballozni. A Real Madridnál mindig mindenki ugyanaz, csak az edzők változnak. Ugyanazok a gyógytornászok, ugyanazok az újságírók, ugyanazok az orvosok”

– fejezte ki reményeit, Ancelotti.