Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: nyert és az élen maradt a Chelsea

Izgalmas találkozókat játszottak ma a Premier League hétközi fordulójában, azonban a legfontosabb küzdelmet a lelátón vívták, szerencsére sikeresen.

(Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Ugyanis a Watford – Chelsea találkozót félórára felfüggesztették, mivel a lelátón rosszul lett egy néző. A játék pont megállt, mivel a Watford játékosa, Mesina megsérült. Ekkor vették észre, hogy egy néző rosszul lett. Mindkét csapat orvosi stábja a segítségre sietett és sikerült stabilizálni az állapotát.
A kényszer szünet után a Chelsea szerezte megvezetést, Mount góljával, azonban a félidő vége előtt a Dennis egyenlített. A nigériai támadó kiváló formában van, a Manchester United kiütésében is főszerepet vállalt.
Az első félidőben a Watford volt veszélyesebb kapura, de a második játékrészre kezébe vette az irányítást a Chelsea. Ennek eredményeképpen Ziyech a 73. percben megszerezte a győztesgólt.
Ezzel a londoni csapat megtartotta vezetőhelyét a tabellán.

Watford – Chelsea 1-2 (1-1)
Helyszín: Watford, Vicarage Road Vezette: D. Coote
Gólszerzők: Dennis (43.) ill. Mount (29.), Ziyech (73.)

Két csalódott csapat találkozót Southamptonban, hiszen sem a hazai csapat sem a vendég Leicester szezonja nem úgy alakult eddig, ahogy azt a szezon előtt eltervezték. Így mindkét csapat csak a győzelemmel lett volna elégedett a találkozó végén.
Be is kezdtek a csapatok, Bednarek már a 3. percben betalált, de a 22. percben a Leicester védője, Evans is betalált. A pihenőre így is előnnyel mehettek a Szentek, mert a 34. percben Adams is eredményes volt.
Mindkét csapat próbálkozott becsülettel, a Leicesternek össze is jött az egyenlítés Maddison góljával, de több nem. Így a csalódott csapatok meccsen után, mindkét csapat csalódott maradt.

Southampton – Leicester City 2-2 (2-1)
Helyszín: Southampton, St. Marry Stadion Vezette: R. Jones
Gólszerzők: Bednarek (3.), Adams (34.) ill. Evans (22.), Maddison (49.)

David Moyes csapata annak tudatában léphetett pályára a Brighton ellen, ha nyernek és holnap a városi rivális Arsenal nem tudja megverni a Manchester United, akkor kicsit elléphetnek az Ágyusoktól.
A terv ez volt, hiszen Soucek góljával rögtön a mérkőzés legelején megvolt a vezetést, de aztán kicsúszott az irányítás a londoni játékosok kezéből, mivel az egész meccsen dominálni tudott a Brighton. Azonban a gól nem akart összejönni a Sirályoknak, egészen a 89. percig, amikor Maupay talált be, nem is akármilyen találattal.

West Ham United – Brighton 1-1 (1-0)
Helyszín: London, Olimpiai Stadion Vezette: C. Kavanagh
Gólszerzők: Soucek (5.) ill. Maupay (89.)

A Premier League állása

A góllövőlista élmezőnye