Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Vinicius Junior kimondta, amit minden madridista hallani akar!

Az idény során pazar teljesítményt nyújtó brazil kiválóság legutóbbi, Post United-nek adott interjújában a szurkolók nagy örömére pontosan megfogalmazta elkötelezettségét a Real Madrid felé.

(Photo by Denis Doyle/Getty Images)

A népszerű streaming sportszolgáltató adásában Vinicius arról beszélt, hogy most, hogy szintet lépett karrierjében, történelmet szeretne írni a spanyol fővárosban.

“Mindig is az volt az álmom, hogy a Real Madridban futballozhassak! Imádok itt lenni!” – kezdte gondolatmenetét a szezonban 20 tétmeccsen 11 gólnál és 8 gólpassznál járó szélső.

“Brazíliában sok gyerek álmodik arról, hogy egyszer a Real Madrid játékosa lesz. A múltban a brazil játékosok megmutatták, hogy sikeresek lehetnek a klubnál. Nekem sincs más célom, mint történelmet írni a Real Madriddal. Ezért dolgozok nap mint nap!  Nehéz volt beilleszkedni egy új kultúrába, egy új nyelvet kellett megtanulnom. Nem ment könnyen, de túl vagyok a nehézségeken, innentől mindent meg fogok tenni a klub sikereiért!” – folytatta Vinicius.

A Flamengo együttesétől 2018 nyarán szerződtette 21 esztendős játékos elmondta azt is, hogy jelentős teljesítmény-javulásában elévülhetetlen érdemei vannak Carlo Ancelotti vezetőedzőnek.

“Ancelotti egy fantasztikus edző, és fantasztikus ember is egy személyben. Mindig konkrét magyarázatokat ad, egyértelműek az útmutatásai. Rengeteget köszönhetek neki. Arra kért, próbáljak lehiggadni, nyugodtabban futballozni, és higgyem el, minden egyszerűbb lesz – Igaza lett!” – így Vinicius, aki a hosszabb beszélgetés során egyebek mellett kitért az Aranylabda-szavazás végeredményére is:
“Roppant mód sajnálom Karim-ot (Benzemát)! Elképesztő játékos, aki hosszú ideje már a legmagasabb szinten teljesít. Kívánom, hogy egyszer megnyerje az Aranylabdát, hiszen ha valaki, akkor ő megérdemelné! A pályán segíteni szeretnék neki, hogy sikerülhessen!”