Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barcába vágyik a MU klasszisa – sajtóhír

Az utóbbi időben a sajtó szerint a Manchester United távozással kacérkodó rutinos támadója a Barcelona csapatában szeretné folytatni pályafutását…

(Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

The Times értesülései szerint a Manchester United együttesétől elvágyódó Edinson Cavani célja, hogy a Barcelona csapatába igazoljon, mert nagyon szeretne a katalán klub szolgálataiba állni.

A 34 éves támadó tavaly nyáron hét szezon után hagyta el a Paris Saint-Germain csapatát, mely színeiben kereken 200 találatot szállított. Cavani szabadon igazolhatóként számtalan érdeklődő közül a manchesterieket választotta, ahol bár lassan illeszkedett be, végül az elmúlt szezont tíz bajnoki találattal, és minden sorozatot figyelembe véve 39 mérkőzésen 17 góllal zárta. Nyáron bár szóba került a dél-amerikai visszatérés lehetősége, végül elkötelezte magát klubja iránt, ám az átigazolási időszak hajrájában a “nyakára” hozták Cristiano Ronaldót, amivel gyakorlatilag parkolópályára került.

Cavani az aktuálisan futó idényben izomsérülése miatt eddig mindössze öt bajnokin jutott epizódszerephez, és az ötszörös aranylabdás érkezése után egyelőre nem is várható, hogy egyhamar visszafoglalja helyét a kezdőcsapatban.