Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Benfica támadójával erősítene a Borussia Dortmund! – sajtóhír

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund együttese a legfrissebb sajtóértesülések szerint a Benfica támadójával, Darwin Nunezzel erősítené meg a keretét.

(Photo by Joao Rico/DeFodi Images via Getty Images)

A Record legfrissebb beszámolója szerint a Borussia Dortmund már elkezdett készülni az Erling Haaland utáni időszakra, és elkezdte keresni az esetleges utódokat. Sajtóértesülések alapján a sárga-feketék legújabb kiszemeltje nem más, mint a Benfica támadója, Darwin Nunez. A 22 esztendős támadó tavaly robbant be a köztudatba, miután első idénye nagyon jól sikerült a portugál klubban. Az uruguayi játékos az idei szezonban sem vett vissza, és 16 mérkőzést követően már 11 gólnál és 2 gólpassznál jár. Nem meglepő módon a csatár a telejsítményével nem csupán a Dortmund, hanem számos másik topcsapat kívánságlistájára is felkerült, így nem lesz egyszerű dolga a Borussiának, ha meg akarják szerezni.

Darwin Nunez a Benfica színeiben minden sorozatot figyelembe véve 60 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 25 gólt és 14 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2025 nyaráig köti a portugál klubhoz. Piaci értékét 20 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.