Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Futsal BL: elmaradt a meglepetés, sima Benfica-siker a Haladás ellen!

A futsal Bajnokok Ligája elitcsoportjában Haladás a korábbi győztes Benficával mérhette össze tudását az első mérkőzésen. A meglepetés elmaradt, a portugál klub sima győzelmet aratott a szombathelyi csapattal szemben…

A vezetést a 2. percben szerezte meg a Benfica, majd gyorsan jött a második gól is Jacare részéről. A Haladás erre rövid időn belül tudott reagálni Dávid Richárd révén a 4. minutumban, emiatt úgy nézett ki, akár szorosabb is lehet a mérkőzés. A 10. perctől azonban beindult a portugál gárda, s már a félidőben 5-1-es vezetett. A fordulást követően a szombathelyi csapat kettőt is lőtt a Benficának, először Rezala, majd Dróth Zoltán volt eredményes. A papírforma tehát érvényesült, a Benfica sima vereséget mért a Haladásra. A csoport másik találkozóján az ukrán Uragan 5-3-ra verte a Levantét, akivel december 2-án, azaz csütörtökön játszik a vasi klub.

Haladás – Benfica 3-8 (1-5) – futsal Bajnokok Ligája elitcsoport első mérkőzés
Gólszerzők:
Dávid (4.),, Rezala (25.), Dróth (38.) ill. Jacare (2., 3.), Tayebi (9., 10.), Fits (17.), Miguel (28.), Arthur (39.), Cintra (40.)