Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: őrületes meccsen ikszelt a Lazio és az Udinese! – videóval

Az olasz bajnokság (Serie A) 15. fordulójának csütörtök esti mérkőzésén a Lazio és az Udinese egy rendkívül fordulatos mérkőzésen 4:4-es döntetlent játszott egymással.

(Photo by Ciro Santangelo/BSR Agency/Getty Images)

Egyik csapat sem a legjobb formában várta ezt a találkozót, miután a Lazio két vereség, az Udinese pedig 1-1 döntetlen és vereség után kezdte meg ezt a 90 percet. A két együttes viszont egy rendkívül izgalmas és fordulatos mérkőzéssel szolgálta ki a nézőket, amelyen egy percig sem lehetett unatkozni. A gólgyártást az Udinese kezdte meg a 17. percben, miután Beto fejjel bevette Reina kapuját, 0-1! A portugál támadó 15 perc elteltével ismét mattolta a spanyol hálóőrt, ezúttal egy ellentámadás végén, 0-2! A Lazio erre a gólra viszonylag gyorsan válaszolni tudott, a 34. percben ugyanis Immobile közelről a hálóba tudta kotorni a játékszert, 1-2! Közvetlenül a szünet előtt azonban a vendégek vissza tudták állítani a kétgólos külöbséget Molina révén, 1-3! A Lazio visszarendeződése nagyon pocsékul működött, ugyanis ez volt a második gól, amit a saját térfeléről végigvitt a vendégcsapat. A második játékrész első 11 percében aztán ledolgozta a hátrányát Maurizio Sarri együttese. Az 51. minutumban Pedro révén a szépítés, majd 4 perccel később Milinkovic-Savic gyönyörű tekerésével az egyenlítés is összejött, 3-3! Az egyenlítést követően azonban újabb gonddal kellett szembenéznie a hazaiaknak, Patric ugyanis megkapta a második sárgáját, így az 57. percben mehetett zuhanyozni. Az Udinese azonban megtette azt a szívességet, hogy kiegyenlítette a létszámot, a 69. percben Molina is begyűjtötte a második sárgáját, így 10 a 10 ellen folytathatták a felek. Újabb 10 perc elteltével a Lazio már annak örülhetett, hogy Acerbi hosszú percekig kivonalazott góljával már előnybe kerültek, 4-3! Ezt az előnyt végül nem tudták megőrizni Immobiléék, a 90+9. percben ugyanis egy rendkívül cseles szabarúgásból Arslan vette be Reina kapuját, 4-4! A mérkőzés 100. percében a játékvezető  még Walacet is kiállította, de ez már nem változtatott semmin, a két csapat egy rendkívül rapszodikus mérkőzésen osztozott a pontokon.

Lazio – Udinese 4-4 (1-3)
Gólszerzők: Immobile (34.), Pedro (51.), Milinkovic-Savic (55.), Acerbi (79.) ill. Beto (17., 32.), Molina (44.), Arslan (90+9.)
Kiállítás: Patric (57.) ill. Molina (69.), Walace (90+10.)

A mérkőzés összefoglalója:

A bajnokság aktuális állása:

A góllövőlista állása: