A Real biztos Mbappé érkezésében – sajtóhír

A spanyol sajtó továbbra is úgy tudja, hogy a Paris Saint-Germain csapatától a mostani szerződése lejárta után távozó klasszis a Real Madrid csapatában köthet ki…

(Photo by Lionel Hahn/Getty Images)

Az AS aktuális információi szerint a Real Madrid vezetősége továbbra is teljesen biztos benne, hogy Kylian Mbappé nem fogja megújítani jövő nyáron lejáró szerződését a Paris Saint-Germain csapatával, hanem júliustól a “királyi gárda” szolgálatába fog állni.

Mivel a 22 éves francia támadó gyermekkori kedvenc csapatának vallja a “blancókat”, a világsajtó már évek óta összeboronálta őket egymással. Nyílt titok azonban, hogy a Real valóban szívesen látná a játékost, és nem lehet kétséges az sem, hogy Mbappé ugyancsak nyitott lenne arra, hogy egyszer a madridi klubban szerepeljen. Könnyen lehet, hogy ez már jövő nyáron bekövetkezhet, mivel a játékos továbbra sem hajlandó megújítani lejáró szerződését a francia fővárosi egyesülettel, januártól pedig lejáró szerződése révén bármelyik klubbal szabadon folytathat tárgyalásokat.

Mbappé az elmúlt négy év alatt minden sorozatot figyelembe véve 145 mérkőzés alatt 120 gólt szerzett a PSG színeiben. A legutóbbi idénybeli 47 pályára lépése során 42 alkalommal volt eredményes, ebből a bajnokságban 27-et, a BL-ben pedig nyolcat vállalt. Az aktuális kiírásban hét gólt szerzett a Ligue 1-ben és további kettőt a BL-ben.