Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Renato Sanches a Premier League-ben folytathatja – sajtóhír

Angol sajtóinformációk szerint a Wolverhampton már januárban szerződtetné a 24 éves középpályást, nem várnának jövő nyárig.

(Photo by Sylvain Lefevre/Getty Images)

A Wolves és a Lille között megkezdődtek a tárgyalások Renato Sanches átigazolásáról, amelyet már a téli átigazolási időszakban véglegesíthetnek a felek.

A kulcs az átigazolást illetően a Wolves vezetőedzője, Bruno Lage lehet, aki jól ismeri 24 éves honfitársát, ugyanis a Benfica akadémiáján dolgoztak együtt. A portugál középpályás már megjárta az angol bajnokságot, azonban a Swansea együttesénél eltöltött egy év kölcsönideje alatt nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és a Bayern Münchenben sem, így a Lille csapatához igazolt, ahol sikerült újra jó formát mutatnia, igaz a jelenlegi szezonban egyelőre nem jut túl sok szóhoz, ezért is lehet kézenfekvő számára az angol klub invitálása.

Sanches 2019-ben igazolt a francia alakulathoz a bajoroktól 20 millió euró ellenében, azóta 71 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a Lille színeiben, amelyeken 6 gólt és 6 gólpasszt jegyzett.