Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “A Bayern elleni meccs egy döntővel ér fel a számunkra!”

Az FC Barcelona támadója, Memphis Depay nagyon fogadkozott csapata szerdai, Bayern München elleni (21:00, Tv: m4 Sport), kulcsfontosságú Bajnokok Ligája találkozója előtt.

Mint ismert, a Barca ugyan továbbjutó helyen áll csoportjában, ám a már biztosan továbbjutó, a sorozatban eddig szárnyaló bajorok otthonában úgy kell futballoznia, hogy közben a rivális Benfica eredménye is nagyban befolyásolhatja a továbbjutását.

A katalánok teljesítménye például nagyban múlhat a találkozóra egy igazi döntőként hangolódó Memphis Depay formáján is.

“Ez az utolsó esélyünk, meg kell ragadnunk!” – idézi a katalán Sport című lap a holland támadó meccs előtti szavait.

“Fel kell készülnünk egyénileg is maximálisan a találkozóra, mentálisan mindent meg kell tennünk azért, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el Münchenben. Nem kérdés, szükségünk van egy jó eredményre a céljaink elérése érdekében! Egy döntőre készülünk!”  – fogalmazott Depay, aki gondolatait a Twitteren is megosztotta a meccsre hangolódva.

“Tudom, hogy mindent meg fogunk tenni a pályán, maximális intenzitással futballozva. A Benfica eredménye is befolyásolhatja a helyzetünket, de ettől nekünk csak is saját magunkra kell koncentrálnunk. Meg akarjuk nyerni a meccset! Az, hogy milyen taktikával játszunk, az az edző döntése lesz, de biztos vagyok benne, hogy hűek leszünk a saját stílusunkhoz!” – tette még hozzá a 27 esztendős kiválóság, aki még eddig nem szerzett gólt a Bajnokok Ligája idei kiírásában, így szeretné megtörni gólcsendjét a csapata egyik legfontosabb őszi találkozóján!