Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Asensio bombagólt lőtt, a Real csoportelső lett! – videóval

A Bajnokok Ligája D-csoportjában egyetlen nyitott kérdés maradt csupán, a Real Madrid megőrzi-e a csoport első helyét  az Inter előtt – Megőrizte!

(Photo by Angel Martinez/Getty Images)

Real Madrid – Inter (1-0)
Gólszerző: Kroos (17.), Asensio (79.)
Kiállítva: Barella (64.)

A csoport első helyéről döntöttek a csapatok Madridban. Ehhez a találkozó legelején egy szép Toni Kroos-átlövéssel máris közelebb került az olasz riválisával szemben az utolsó kör előtt két pontos fórban lévő Real.

A kezdeti sokk után aztán egyre inkább kezdett magára találni az olasz bajnok, amely a félidő végére már a labdát is többet birtokolta, többször próbálkozott a kapu előtt is

A fordulást követően még inkább az Inter járt közelebb a gólhoz, csakhogy Nico Barella törlesztése miatt a félidő közepére megfogyatkozott a milánói csapat. Emberelőnyben a Real Madrid nagyon profin lehozta a hátralévő szűk fél órát, Marco Asensio ráadásul szerzett egy szépségdíjas találatot, bebiztosítva a csoport első helyét a blancóknak.

Sahtar Donyeck – Sheriff Tiraspol 1-1 (1-0)
Gólszerző:
Fernando (42.) ileltve Nikolov (90+3.)

A már biztosan csoport utolsóként végző Sahtar egészen biztos, hogy szebb BL-őszről álmodott! Az ukránoknak búcsúként ráadásul a győzelem sem jött össze, hiszen miután a vezetés tudatában nem tudtak újabb találatot szerezni, a Sheriff meccsben maradt, és az utolsó percekben, megragadta az esélyét és egyenlíteni tudott.

 

A D-csoport végeredménye: