Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hollandiába kerülhet kölcsönbe a Manchester United kapusa! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United kész kölcsönadni kapusát, Dean Hendersont, aki az Ajaxnál folytathatja pályafutását.

(Photo by Matthew Peters/Manchester United via Getty Images)

Dean Henderson továbbra sem kap lehetőséget David de Gea mögött, így nem meglepő módon több csapattal is hírbe hozták az angol kapust. A Manchester Evening News legfrissebb beszámolója szerint a 24 esztendős hálóőrnek egy újabb kérője akadt az Ajax személyében. A holland klubnál szívesen látnák kölcsönben januártól Hendersont, aki ebben a szezonban összesen egy ligakupa meccsen védhette a “Vörös Ördögök” kapuját. A hírek alapján a United is hajlana a kölcsönadás irányába, miután úgy érzik, hogy de Gea mellett nem tudnának kellő játéklehetőséghet biztosítani saját nevelésű játékosuknak.

Henderson profi pályafutása során összesen 27 mérkőzésen védhette eddig a Manchester United kapuját. Ezekből a találkozókból 13-at hozott le kapott gól nélkül. Szerződése 2025 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 22 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.