Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az IFFHS kitűzte 2021 legjobb csapatát

A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet, az IFFHS összeállította a 2021-es naptári esztendő legjobb 11-ét…

(Photo by Valerio Pennicino – UEFA/UEFA via Getty Images)

Az IFFHS a keddi napon kitűzte a 2021-es esztendő általuk legjobb játékosainak vélt labdarúgóinak név szerinti listáját.

A kapuba természetesen az év kapusának is megválasztott Gianluigi Donnarumma került. A mezőnyjátékosok közt megtalálhatjuk az aranylabdás Lionel Messit, a még mindig elnyűhetetlen Cristiano Ronaldót, az Eb-, és BL-győztes Jorginhót, vagy éppen Robert Lewandowskit is.

Az IFFHS nemzetközi álomcsapata:

Gianluigi Donnarumma (olasz, Paris Saint-Germain) – Achraf Hakimi (marokkói, Paris Saint-Germain), Leonardo Bonucci (olasz, Juventus), Rúben Días (portugál, Manchester City), Alphonso Davies (kanadai, Bayern München) – Jorginho (olasz, Chelsea), Lionel Messi (argentin, Paris Saint-Germain), Kevin De Bruyne (belga, Manchester City) – Cristiano Ronaldo (portugál, Manchester United), Robert Lewandowski (lengyel, Bayern München), Kylian Mbappé (francia, Paris Saint-Germain)