Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: elmaradhat a Tottenham következő bajnokija! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham együttese halasztást kérhet a hétvégi, Brighton elleni mérkőzésre, mivel egyre többen produkálnak pozitív koronavírustesztet a csapat háza táján.

Az utóbbi napokban először pletykaként, majd később már tényként terjedt a hír, hogy nagy a gond a Tottenham Hotspur csapatánál. A londoni együttesnél ugyanis egyre többet produkálnak pozitív koronavírustesztet. A Rennes elleni Európa-konferencialiga mérkőzést megelőzően Antonio Conte elmondta, hogy összesen 8 játékos, valamint 5 stábtag fertőződött meg, ami véleménye szerint erősen megnehezíti a helyzetüket.

A mai edzést követően is jöttek újabb esetek. Mi lesz holnap? Én következek vagy más stábtag? Ez így egy nagyon nehéz helyzet.

A Tottenhamre ráadásul a következő egy hétben 3 mérkőzés is vár. A Rennes elleni kupameccset követően ugyanis vasárnap a Brighton, csütörtökön pedig a Leicester City ellen lépnének pályára. Egybehangzó sajtóhírek szerint viszont a Tottenham halasztást fog kérni a Brighton elleni bajnokira, megakadályozva ezzel, hogy esetleg még tovább terjedjen a fertőzés. Nem ez lenne egyébként a “Sarkantyúsok” első elhalasztott bajnokija a szezonban, hiszen a Burnley elleni bajnokit a nagy havazás miatt nem tudták lejátszani két héttel ezelőtt.