Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Belga tehetség az AC Milan célkeresztjében – sajtóhír

Olasz sajtóbeszámolók szerint az AC Milan csapata komolyan fontolóra vette napjaink egyik legnagyobb belga tehetsége mielőbbi leigazolását…

 

A Calciomercato információi szerint az AC Milan együttese megalapozott érdeklődést mutat a Club Brugge 20 éves kiválósága, Charles De Ketelaere megszerzése iránt.

A híresztelések értelmében a Rossoneri már januárban lecsapna a tehetséges labdarúgóra, ám az aktuális idény végeztéig kölcsönben eddigi kenyéradójánál tartaná őt. De Ketelaere a Brugge saját nevelésű kiválósága, a felnőttek közti 2019-es bemutatkozása óta 84 mérkőzésen már 12 gólt szerzett az első csapat színeiben. Az aktuális szezonban 13 fellépés alatt négy találata a mérlege.

A belga sajtó egyértelműen a jövő nagy belga reménységének tartja őt, főleg hogy 2021-ben a korosztályos válogatottakban való állandó szerepvállalását követően a felnőttek közt is bemutatkozhatott a nemzeti együttesben.

A 2001-es születésű hórihorgas irányító aktuális piaci értékét a nemzetközi mértékadó Transfermarkt portálja jelenleg 25 millió euróban állapítja meg.