Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Dani Alves újra üzent a szurkolóknak!

A januártól bevethető brazil klasszis legutóbbi interjújából is kiderült, hogy bizony ízig-vérig elkötelezett a Barca iránt!

(Photo by Marc Graupera Aloma / AFP7 Getty Images)

“Nem mondhatom, hogy az utóbbi időszakban annyira nyugodt lettem volna, hiszen hosszabb ideje nem játszottam. Nagyon várom már, hogy újra a Barca mezében futballozhassak. Hazatértem, és karrierem legnagyobb kihívása vár rám!” – idézi Alves szavait a katalán Sport című lap.

“Mindent meg fogok tenni Barca-mezben. Sok mindent tapasztaltam, tanultam a pályafutásom során, így azt is, hogy a legfontosabb elfogadni egy helyzetet. Látjuk milyen folyamat zajlik jelenleg a Barcánál. Egy klub életében igen is vannak rossz időszakok. Ez most kicsit lehet tovább tart, mint azt bárki gondolta volna, de higgyék el, minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy fordítsunk a szerencsénken. A Barcának győznie kell, hiszen a győzelem élteti!” – folytatta a 38 esztendős brazil ikon.

“Kis más most minden Barcelonában, mint amikor először itt jártam, jó pár évvel korábban. Egy átalakulás folyamata zajlik, én pedig ott fogok segíteni a klubnak, ahol csak kérik tőlem! Én készen állok!” – tette még hozzá Alves, aki januártól bevethető hivatalosan is a Barcában, ám ma ma este végre pályára léphet a katalánok Boca Juniors elleni barátságos találkozóján.