Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi Barcelona játékossal erősíthet a Corinthians – sajtóhír

A brazil együttes visszacsábítaná az együtteshez egykori játékosát, aki azóta kalandos utat tett meg, de karrierje végére visszatérhet szeretett csapatához. 

(Photo by Vladimir Rys Photography/Getty Images)

A Corinthians a Barcelonát és Tottenhamet is megjárt játékost, Paulinhót igazolnák le, akivel már a szóban meg is egyeztek a közös folytatásról a Transfermarkt értesülései szerint. A brazil középpályás három hónappal ezelőtt, szeptember 18-án bontott szerződést az Al-Ahli csapatával, ahol kevesebb, mint három hónapot töltött el a 33 esztendős játékos.

Paulinhóért érdeklődött még az Inter Miami és a Galatasaray együttese is, azonban a rutinos labdarúgó úgy fest végül amellett döntött, hogy visszatér hazájába.

Az 56-szoros brazil válogatott középpályás megfordult több ország bajnokságában is a karrierje során, a legkiemelkedőbbek minden bizonnyal a Tottenhamenél töltött két év, valamint a Barcelonánál lehúzott egy szezon, előbbinél nem jöttek be a számításai, míg utóbbinál kiválóan ment neki a játék, így sokan nem is értették, hogy miért adták vissza őt a kínai Guangzhou csapatának.

A Corinthians csapatában 2010 és 2013 között szerepelt Paulinho, ahol összesen 112 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 25 gólt és 16 gólpasszt jegyzett.