Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Januárban távozik a Manchester United sztárcsatára – sajtóhír

Nemzetközi sajtóbeszámolók szerint meg vannak számlálva a Manchester United csapatánál a rutinos támadó napjai, aki januárban mindenképpen tovább akar állni a klubtól…

(Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

Ekrem Konur értesülései szerint Edinson Cavani a januári átigazolási időszak során mindenképpen távozni szeretne a Manchester United csapatától, ahol Cristiano Ronaldo érkezésével egyre kevesebb játéklehetőség jut számára.

A 34 éves támadó tavaly nyáron hét szezon után hagyta el a Paris Saint-Germain csapatát, mely színeiben kereken 200 találatot szállított. Cavani szabadon igazolhatóként számtalan érdeklődő közül a manchesterieket választotta, ahol bár lassan illeszkedett be, végül az elmúlt szezont tíz bajnoki találattal, és minden sorozatot figyelembe véve 39 mérkőzésen 17 góllal zárta. Nyáron bár szóba került a dél-amerikai visszatérés lehetősége, végül elkötelezte magát klubja iránt, ám az átigazolási időszak hajrájában a “nyakára” hozták CR-t, amivel gyakorlatilag parkolópályára került.

Cavani az aktuálisan futó szezonban nyolc találkozón jutott részfeladatokhoz, egyetlen találatot szerzett, és egyre többen rebesgetik a küszöbön álló távozását.

A nemzetközi sajtó szerint a rutinos uruguayi csatár a Barcelona vagy a brazil Corinthians csapatában készül folytatni pályafutását.