Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újra edzéseket tart a Manchester United

Miután a legutóbbi két mérkőzését a koronavírus-fertőzések miatt elhalasztotta és a csapat egy jó ideje egyáltalán nem végezhetett közös tréninget a járványveszély miatt, nagyszerű hírt jelentett be a Manchester United megbízott menedzsere…

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

A Manchester United megbízott menedzsere, Ralf Rangnick a minap megerősítette, hogy a csapat újra közös tréninget tarthat és minden akadályt elhárult az újbóli pályára lépés elől:

“Szombaton szabadnapot kapnak a játékosok, de pénteken és vasárnap is közös tréninget tartunk. Paul Pogbát kivéve mindenki egészséges, és a fedélzeten tartózkodik. A játékosok a körülményekhez képest jó formában vannak, mindenki otthoni tréningeket végzett a karantén alatt egyéni edzésterv alapján.”

A “vörös ördögök” az utolsó három bajnoki megnyerésével a hatodik helyen állnak 16 mérkőzés alatt szerzett 27 ponttal az angol bajnokság (Premier League) tabelláján.

A csapat legutóbbi két mérkőzése, a Brentford és a Brighton & Hove Albion ellen a vírusfertőzések miatt elmaradt, azonban a folytatásban 16 nap szünet után, december 27-én, hétfőn a kiesőjelölt Newcastle United otthonában újra pályára léphetnek.