Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: több kulcsjátékos is felépült!

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool együttesébe több kulcsjátékos is visszatért, miután felépültek a koronavírus-fertőzésből.

(Photo by John Powell/Liverpool FC via Getty Images)

A Liverpoolt sem kerülte el mostanában a koronavírus-járvány, így Jürgen Klopp mester több kulcsjátékosára sem számíthatott az utóbbi mérkőzéseken. A német menedzser viszont a Leicester City elleni mérkőzést megelőzően pozitív hírekről számolhatott be, ugyanis visszatérhetett a keretbe több kulcsjátékos is, Virgil van Dijk, Thiago Alcantara és Fabinho személyében, valamint Curtis Jones is ismét bevethető állapotban van. A szakvezető ezen kívül azt is elmondta, hogy jelenleg csak egy fiatal játékos és két stábtag van karanténban, ami nagyon jónak mondható a mostani helyzetben. Hozzátette, hogy a helyzet kiszámíthatatlan, és minden reggel abban reménykedik, hogy nem lesz újabb fertőzött a csapatnál.

A Liverpool legutóbb a Leeds United ellen lépett volna pályára, de a vendégeknél uralkodó covid helyzet miatt végül nem rendezték meg az összecsapást. A “Vörösök” jelenleg a 2. helyen állnak a tabellán, 6 ponttal lemaradva az egy mérkőzéssel többet játszó Manchester City mögött.