Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyol élcsapatok célkeresztjében Simeone fia – sajtóhír

Nemzetközi médiainformációk szerint egyre nagyobb az érdeklődés az idei szezonban élete formájában játszó argentin támadó iránt…

(Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images)

Ekrem Konur információi szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Hellas Verona színeiben nagyszerű idényt futó Giovanni Simeone szolgálatainak megszerzésért az Atlético Madrid és a Sevilla együttese is készen áll januárban ajánlatot tenni.

A Lazio ellen mesternégyest jegyző, majd két körrel később a Juventus ellen duplázó 26 éves támadó parádés teljesítménye révén október hónap játékosa lett a Serie A-ban, miután az elmúlt hónapbeli öt pályára lépése alatt hét gólt regisztrált. Az olasz élvonal idei kiírásában 15 pályára lépés alatt 12-szer volt eredményes.

A “matracosokat” trenírozó Diego Simeone legidősebb fia az elmúlt két teljes bajnoki szezon alatt 18 találatot szorgoskodott össze Cagliari színeiben, abból 12-t az első, hatot a második idényében. Ezt megelőzően két év alatt a Fiorentina színeiben 20, míg egy év szezon során a Genoa alkalmazásában 12 találatra volt képes még a 2016-2017-es kiírásában. Annak idején hazájában a River Plate és a Banfield csapataiban bontogatta a szárnyait, mielőtt édesapja nyomdokaiba lépve, Olaszországba szerződött volna, ahol bár láthatóan gólerősen teljesít, a kiegyensúlyozottságával adódtak problémái, az elmúlt idény a szárdoknál felejthetően sikerült számára.