Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: újabb játékosok fertőződtek meg – HIVATALOS

Ahogyan arról már tegnap beszámoltunk, napról napra növekednek a koronavírus-fertőzöttek számai a Barcelona csapatánál, és a szerdai jelentések értelmében újabb labdarúgók tesztelése hozott pozitív eredményeket…

A Barcelona csapatának szerdai tájékoztatása szerint a katalán gárda játékosai közül Ousmane Dembélé, Samuel Umtiti és Gavi egyaránt pozitív koronavírus-tesztet produkált, így kénytelenek távol maradni a csapat közös edzéseitől.

A katalán egyesület közleménye szerint a játékosok tünetmentesek, de az előírásoknak megfelelően házi karanténba kerültek, és amíg nem produkálnak negatív tesztek biztosan nem is térhetnek vissza a csapathoz. Az elmúlt napokban a Barca tagjai közül Clément Lenglet, Dani Alves, Jordi Alba és Alejandro Balde produkált pozitív tesztet, így a csapaton belül továbbra is terjed a járvány, ami jelentősen megnehezítheti az együttes dolgát.

A 18 forduló alatt szerzett 28 pontjával a La Liga tabellájának hetedik helyét birtokló Barca a spanyol bajnokság újévi fordulójában vasárnap a Mallorca otthonában lép pályára, de egyre több klub háza tájáról jelentenek pozitív eseteket.