Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Őrült összeggel csábítják az MLS-be a Napoli kiválóságát – sajtóhír

A megbízható átigazolási szakértő is megerősítette, hogy a Napoli lejáró szerződésű ikonja minden bizonnyal az MLS-ben folytatja nyártól a pályafutását…

(Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

Fabrizio Romano forrásai szerint miután a Napoli csapatával képtelen volt megállapodni a lejáró szerződése megújításáról, Lorenzo Insigne az MLS-ben szereplő Toronto FC gárdájához szerződhet jövő nyáron szabadon igazolhatóként. A transzferguru úgy értesült, hogy a kanadai klub öt és fél éves megállapodást évi 11 millió eurós alapfizetéssel és 4.5 millió eurós bónusszal kínál az olasz válogatott labdarúgó részére.

Az első csapatot 2012 óta hűségesen szolgáló Insigne 414 tétmeccs alatt 114-szer volt eredményes a nápolyi egylet szerelésében. A 30 esztendős karmester a Partenopei saját nevelésű ikonja, a város szülöttje, egész pályafutását a Napoliban töltötte néhány fiatalkori kölcsönt leszámítva.

Mint ismeretes, Insigne az új megállapodásában 5 millió eurós bérigényt határozott meg a Napoli felé, klubja azonban mindössze szezononként 3.5 millió eurós honoráriumot ajánlott fel számára, így végbe mehet a fájdalmas kenyértörés.

A Toronto számára nem ismeretlenek az olasz játékosok, hiszen annak idején Sebastian Giovinco is termékeny éveket töltött el soraikban 2015 és 2019 között.