Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Dani Alves is odabökött egyet az előző vezetésnek!

A Barcelonában alapvetően is sokat bírált korábbi klubelnök, Josep Maria Bartomeu legújabban a katalánokhoz 5 év elteltével visszatérő Dani Alvestől is kapott kellemetlen szavakat.

(Photo by Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto via Getty Images)

A brazil kiválóság mint mondta, hiába Xavi hívó szava, egyszerűen nem tudta volna elképzelni, hogy újra szeretett klubjában futballozzon akkor, ha Bartomeu marad az elnök.

“Nem fogadtam volna el az ajánlatát! Egyszerűen nem tudtam volna megtenni!” – idézi az Alkass Sport Channel a brazil kiválóságot.

“Akkor távoztam, amikor ő volt az elnök! Függetlenül attól, hogy akkoriban marasztalt vagy sem, nem akartam többé vele együtt dolgozni!” – így Alves, majd igyekezett megnyugtatni minden Barca-szimpatizánst, hogy Joan Laportánál alkalmasabb klubelnököt el sem tudna képzelni a Barca élére

“Laporta fantasztikus személyiség! Pontosan tudja, hogy miről szól a Barca. Egyértelmű elképzelései vannak, újjá is fogja építeni a klubot, visszahozva a stabilitást a Barca életébe. Boldogok lehetünk, hogy visszatért! Mindenben a segítségére leszek!” – fogalmazott Dani Alves, akinek hivatalos visszatérése tétmérkőzésen mint ismert, a koronavírus-fertőzés miatt még egy kicsit várat magára a pályán.