Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: ismét a portugál középpályást szemelték ki – sajtóhír

Portugál sajtóhírek szerint a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona csapatának első számú kiszemeltje lett a portugál válogatott és az LOSC Lille középpályása, Renato Sanches. 

(Photo by DeFodi Images via Getty Images)

A portugál Eleven Sport értesülései szerint a Barcelona most a középpályáját szeretné megerősíteni a januári transzferidőszakban, az első számú kiszemeltjük pedig az LOSC Lille játékosa, Renato Sanches.

Nem ez az első alkalom, amikor a katalán gárda a portugál középpályás felé fordította a figyelmét, de miután Joan Laporta kijelentette, hogy visszatértek a transzferpiac vezetői közé a Ferran Torres-üzlettel, más játékosok felé is szeretnének nyitni. Mindehhez viszont továbbra is arra lesz szükségük, hogy eladjanak játékosokat, vagy lecsökkentsék a fizetéseiket.

Renato Sanches 2019-ben csatlakozott a Lille csapatához a Bayern Münchenből 20 millió euró ellenében, ahol szépen lassan visszatért régi formájához. A portugál védekező középpályás eddig 76 mérkőzésen lépett pályára a francia klubban, ezeken pedig 6 gólt és 6 gólpasszt is jegyzett.