Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Előszerződést kötött új kapusával az Inter – sajtóhír

A sikeres orvosi vizsgálatok után megbízható források beszámolója szerint az Inter új kapusa előszerződést kötött az olasz bajnoki címvédő egyesülettel…

 

Fabrizio Romano beszámolói szerint a korábbi szóbeli megállapodást követően az Inter csapata kedden 2022. július 1-től életbe lépő, öt évre szóló előszerződést kötött az Ajax Amszterdam csapatát elhagyó kapussal, Andre Onanával.

Mint ismeretes, a 25 éves kapuvédő vizeletében egy tavaly októberi doppingellenőrzés során egy furoszemid nevű anyagot mutattak ki, ami tiltott szernek minősül. A kapus azzal védekezett, hogy rosszul érezte magát, amire gyógyszert vett be, ám tévedésből egy, a felesége számára felírt a Lasimac nevű tablettát szedett be, ez okozhatta a pozitív doppingtesztet.

A szakértők szerint hatalmas karrier áll még előtte, azonban az egyéves kihagyás amellett, hogy érzékeny veszteség csapat számára, nyilvánvalóan Onana felfelé ívelő karrierjét is veszélyeztetheti. Eltiltása novemberben telt le, az utóbbi időben néhány meccsen már újra védett.

A kameruni kapus a Nerazzurrinál a lassan a visszavonulásra készülő 37 éves klublegenda, Samir Handanovic helyét veheti át a gólvonal előterében.