Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Napoli megszerezte a Manchester United védőjét – HIVATALOS

A korábbi híreszteléseknek megfelelően a Napoli együttese a 2021-2022-es szezon hátralévő részére kölcsönvette a Manchester United fiatal hátvédjét…

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli együttese az aktuális szezon hátralévő részére kölcsönvette a 24 éves hátvéd, Axel Tuanzebe játékjogát a Manchester Unitedtől, aki a 2021-2022-es évad első felét az Aston Villa csapatánál töltötte.

A 24 esztendős hátvéd a “vörös ördögök” saját nevelésű labdarúgójaként 2017-ben mutatkozott be az első csapat színeiben. Tuanzebe ugyanakkor képtelen volt állandó játéklehetőséget kiharcolni magának a Unitednél, így a klub a 2017-2018-as és a 2018-2019-es szezonban egyaránt kölcsön adta őt a birminghami gárda részére, amely tavaly nyáron ugyancsak kikölcsönözte őt. Noha a tehetséges játékos az idényben csak kilenc bajnokin jutott szóhoz, a korábbi hírek szerint Steven Gerrard menedzser nem akart megválni tőle, végül azonban a MU megegyezett a Napoli elöljáróival és a játékossal egyaránt.

Tuanzebe az elmúlt években folyamatosan tagja volt a különböző angol korosztályos válogatottaknak, de a szigetországon kívül eddig még soha nem játszott.