Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: “Fantasztikus élmény volt…”

Ahogyan arról beszámoltunk, az olasz bajnokság (Serie A) legutóbbi, csütörtöki fordulójában első ízben lehetett tagja a Juventus felnőtt csapata meccskeretének az alapból a tartalékcsapatban védő tehetséges magyar hálóőr…

 

A Juventus fiatal magyar kapusa első alkalommal lehetett tagja a felnőtt csapat meccskeretének, miután a harmadik számú kapus Carlo Pinsoglio és az általa is erősített U23-as csapat első számú hálóőre, Israel egyaránt megfertőződött a koronavírussal. Senkó Zsombor a minap az M4 Sportnak adott interjúban beszélt élményeiről:

“Nagyon izgultam a szállodában és az öltözőben is. A bemelegítésnél fantasztikus volt, amikor a Juventus-ultrák egy-egy védésemnél a nevemet skandálták.”

A 19. születésnapját a napokban ünneplő magyar kapus 2019-ben igazolt az olasz rekordbajnokhoz, de a felnőtt csapatban korábban még a kispadra sem ülhetett le. Senkó eddig a korosztályos csapatokban fejlődött, esetenként a profik közvetlen előszobájának számító harmadosztályú U23-as csapatnál került bevetésre.