Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus lecsapna a Barcelona támadójára! – sajtóhír

A Zebrák már a napokban elkezdenének egyezkedni a támadóval, akinek jövő nyáron lejár a szerződése, ennek következtében ingyen megszerezhető.

(Photo by Fran Santiago/Getty Images)

Franciaországi sajtóinformációk szerint a Juventus a Barcelona szélsőjét, Ousmane Dembélét szeretné leigazolni.

A sérülékeny labdarúgó kontraktusa 2022 június 30-án lejár a Gránátvörös-kékekkel, ennek következtében szabadon lehet vele tárgyalni már januártól, amelyet ki is használna az olasz rekordbajnok. A katalánoknál tisztában vannak ezzel és az elmúlt időszakban rá is voltak állva az illetékesek a szerződésének meghosszabbítására, azonban a legújabb sajtóhírek szerint nem szeretne maradni az ajánlott feltételek mellett a 24 éves játékos, ezért távozni fog.

Dembélé 2017-ben érkezett a Barcához 135 millió euró ellenében a Borussia Dortmundtól, így nem is meglepő, hogy hatalmas reményeket fűztek hozzá. Amikor elkerülték a sérülések voltak remek időszakai, viszont ennek megvolt az ellentettje is, de a fő probléma inkább az, hogy sokkal több időt sérült, mint amennyit játszik.

A 27-szeres francia válogatott szélső 128 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a Barcelonában, ezeken 31 gólt és 23 gólpasszt sikerült összehoznia. A 2021/22-es idényben eddig mindössze 564 percet játszhatott.