Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: A következő héten kiderülhet, hogy hol folytatja Lucas Digne! – sajtóhír

Egybehangzó angol sajtóértesülések szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villa együttesében folytathatja pályafutását az Everton hátvédje, Lucas Digne.

(Photo by Tony McArdle/Everton FC via Getty Images)

Mint arról nemrég beszámoltunk, könnyedén előfordulhat, hogy Lucas Digne bajnokságon belül fog csapatot váltani. Ugyan korábban a West Ham United, Newcastle United, Chelsea triót emlegették vele kapcsolatban, a legfrissebb hírek szerint a francia hátvédnek egy új kérője akadt az Aston Villa személyében. A források alapján ráadásul a birminghami klub már előrehaladott tárgyalásokat folytat a 28 esztendős futballistával, akinek a fizetési igényeit is készek teljesíteni a Villánál. A szinte mindig jól értesült Fabrizio Romano is arról számolt be, hogy a következő héten eldőlhet Digne sorsa, aki így Steven Gerrard második nagy fogása lehetne a tél folyamán, miután nemrég megszerezték Philippe Coutinhót is. A beszámolók alapján a két csapat még nem egyezett meg egymással az átigazolási díjról, de 20-25 millió font környékén juthatnak egyességre a felek.

Lucas Digne 2018 nyarán került az Evertonhoz. A klub színeiben azóta 127 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 6 gólt és 20 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2025 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 30 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.