Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Anglia: Londonba szerződhet a Wolves-ásza! – sajtóhír

Angol lapértesülések szerint a Tottenham együttese, Antonio Conte kívánságára átigazolhatja a Wolverhampton Wanderers kiválóságát, Adama Traoret.

A 25 esztendős spanyol válogatott szélső finoman szólva sem a legjobb szezonját futja a Wolves-nál, hiszen mintha nehezen illeszkedni az új menedzser, Bruno Lauge taktikájához. Ezt bizonyítja, hogy se gólja, se gólpassza nincs még a Premier League-ben.

A vezető angol napilapok  (Sun, Daily Mail, Mail on Sunday) egybehangzóan állítják, a Tottenhamnél tárt karokkal várnák Traoret, akiért Antonio Conte 18 millió fontot (nagyjából 21,5 millió euró) már a télen kifizetne.

Miután a Barca-nevelésű játékos szerződése lassan az utolsó évébe lép (2023-ig érvényes – a szerk.), a Wolves komolyan fontolóra veheti Traore eladását, akár már a télen.

Mialatt az angol sajtóban a Tottenham tűnik favoritnak, érdemes lehet megemlíteni, hogy Barcelonában, a Sport című lap szerint, Adama Traore a Barcánál is “képben van”, mégpedig Ousmane Dembélé esetleges távozása esetén.