Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Belgiumban folytatja a Manchester United egykori középpályása! – Hivatalos

A belga bajnokságban (Jupiler League) szereplő Sint-Truidenben folytatja pályafutását a legutóbb a PAOK-nál futballozó Kagawa Shinji.

Újabb csapatban próbálja újraépíteni magát Kagawa Shinji. A Borussia Dortmund és a Manchester United egykori kiválósága ugyanis aláírt a belga bajnokságban szereplő Sint-Truiden gárdájához. Arról nem tudni, hogy a 32 esztendős középpályás meddig kötelezte el magát a csapatnál, de az biztos, hogy szeretne mindent megtenni a klub sikeréért:

Nagy öröm számomra, hogy csatlakozhatok a csapathoz. Szeretnék a játékommal és a tapasztalatommal hozzájárulni ahhoz, hogy a klub sikeres legyen, és elérje a céljait. Alig várom, hogy pályára léphessek, szeretnék minél több örömet okozni a szurkolóinknak.

Kagawa Shinji két angliai szezont követően tért vissza a Borussia Dortmundhoz 2014-ben, de korábbi formáját már sosem tudta visszanyerni. A japán futballista ezt követően 2019-ben a Besiktashoz került kölcsönbe, majd fél évvel később a Zaragoza vásárolta meg őt. Kagawa a spanyol csapatnál sem találta meg számításait, és 14 hónapot követően felbontották a szerződését. Tavaly januárban a PAOK adott neki egy újabb esélyt, 11 hónap után azonban itt is a “szakítás” mellett döntöttek. Kagawa így most Belgiumban próbál szerencsét, hátha még tud egy nagy lökést adni a karrierjének.