Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eladó a Spurs szélsője – sajtóhír

Szigetországi lapinformációk szerint a Tottenham együttese mielőbb túl akar lenni kevés lehetőséghez jutó szélsőjén, aki iránt már érdeklődőket is regisztráltak…

(Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

A 90min információi szerint a Tottenham csapata végleg elhatározta magát abban, hogy a januári átigazolási időszakban értékesítse Steven Bergwijn játékjogát, aki iránt az első beszámolók szerint az Ajax Amszterdam és a Newcastle United együttese egyaránt komoly érdeklődést mutat.

A 24 esztendős holland szélső két évvel ezelőtt 26.7 millió font ellenében csatlakozott a londoni gárdához nevelőcsapatától, a PSV Eindhoven együttesétől. Bergwijn azóta mindössze 60 tétmérkőzésen játszott a Spurs színeiben, amíg a tavalyi szezonban 35 összecsapás jutott neki, addig az aktuálisan futó kiírásban mindössze kilenc találkozón vették őt számításba. A legutóbbi híresztelések szerint a továbbiakban már abszolút nincs rá szükség.

A 16-szoros válogatott Bergwijn számára az Ajax sem lenne ismeretlen terep, ugyanis utánpótlás korában, 2009 és 2011 között az amszterdami klub akadémiáján pallérozódott.