Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Marasztalja húzóemberét az AC Milan – sajtóhír

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan együttese helyi beszámolók szerint mindenképpen meg akarja újítani meghatározó játékosa szerződését…

(Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato információi szerint az AC Milan együttese mielőbb meg akarja hosszabbítani kiváló balhátvédje, Theo Hernández szerződését. A kiszivárgott hírek értelmében a bekk új megállapodása 2026-ig vagy 2027-ig fog szólni, mostani 1.5 millió eurós fizetését pedig 4 millióra emelik, amely bónuszokkal akár az 5 milliót is elérheti.

A 24 esztendős francia bekk két és fél évvel ezelőtt mintegy 20 millió euró ellenében a Real Madrid csapatától került a milánóiakhoz. Hernández hátvéd létére az első idényében hét, a másodikban nyolc gólt szerzett, jelenleg 101 pályára lépésről 17 találatnál jár a csapat színeiben. Így nem csoda, hogy angol és spanyol topcsapatok is szemet vetettek rá az elmúlt időszakban, azonban múlt nyáron hűséges maradt a Rossonerihez. Az aktuális idényben 17 bajnoki fellépés alatt négy találatot vállalt.

Hernández hosszas várakozás után ősszel mutatkozott be a francia válogatottban, mivel mellőzése után végre meghívót kapott Didier Deschamps szövetségi kapitánytól, első három mérkőzésén egy gólt is szerzett.