Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olasz Szuperkupa: hosszabbítás után, az Interé a kupa – videóval

Milánóban csapott össze egymással az előző szezon olasz bajnok, az Inter és a kupagyőztes, Juventus.

Az Inter kezdte jobban a találkozót, a Lautaro Martíneznek több helyzete is volt az első tíz percben, azonban betalálnia nem sikerült. Negyedóra elteltével a Juventus is egyre többet birtokolta a labdát, ennek ellenére váratlan volt, hogy a zebramezesek szerezték meg a vezetést. Morata beadását McKennie fejelte a kapuba.
Tíz perccel később egyenlített az Inter, Dzeko harcolt ki büntetőt, amit csatártársa, Martínez értékesített.

A második félidő elején nagy erőket mozgósított az Inted, de nem tudtak szerezni, ahogy  a Juventus nak sem, így a hosszabbításra maradt a döntés. Amelynek utolsó másodperceiben, Alexis Sánchez betalált, ezzel az Interé lett a Szuperkupa.

Internazionale – Juventus 2-1 (1-1) hosszabbítás után 
Helyszín: Milánó, Stadio Giuseppe Meazza Vezette: D. Doveri
Gólszerzők: Martínez (35.- büntetőből), Sánchez 120.+1) ill. McKennie (25.)
Sárga lapok: Dzeko (60.), Correa (106.), Vidal (118.), Sánchez (120.+1) ill. Bernardeschi (43.), Dybala (105.), Rugani (109.)
Kiállítva:ill. Inter: Handanovic – Skriniar, de Vrij, Bastoni – Dumfries (Darmian 89.), Barella (Vidal 89.), Brozovic, Calhanoglu, Perisic (Dimarco 100.) – Dzeko (Correa76.), Martínez (Sánchez 75.)
Vezetőedző: Simone Inzaghi

Juventus: Perin – De Sciglio, Rugani, Chiellini, Alex Sandro – McKennie, Locatelli (Bentancur 91.), Rabiot – Bernardeschi (Arthur 79.), Kulusevski (Dybala 74.) – Morata (Kean 88.)
Vezetőedző: Massimiliano Allegri

A mérkőzés összefoglalója