Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Aston Villa: a Liverpool mellőzöttjét igazolnák le – sajtóhír

A birminghami alakulat nemrégiben kinevezett vezetőedzője, Steven Gerrard egykori csapatából igazolna középhátvédet, aki Jürgen Klopp mesternél perememberré vált.

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Az Aston Villa januárban megpróbálja első körben kölcsönvenni, majd jövő nyáron végleg szerződtetni Joe Gomezt a Liverpooltól, a Birmingham Live információi szerint. A 24 éves angol védő korábban alapembernek számított, de az elmúlt idényben rendre sérüléssel bajlódott és azóta nem is sikerült visszanyernie formáját, így a jelenleg futó szezonban csak epizódszerepet kap Klopptól.

A német szakember azonban nem szeretné, ha januárban bárki is távozna a klubtól, nem akarja megbomlasztani a csapategységet, ennek következtében nem lesz egyszerű megkaparintania az Oroszlánoknak Gomezt.

A 11-szeres angol válogatott labdarúgó a 2021/22-es idényt tekintve mindössze 3 Premier League, 4 Bajnokok Ligája és 4 Ligakupa mérkőzésen kapott lehetőséget, és ezeken is csak 440 percet, ezért nem is lenne meglepő, ha szívesen csatlakozna a Steven Gerrard vezette Aston Villához, akik egyre inkább kezdenek megerősödni.

Liverpool

Érkezők: –

Távozók: –