Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Német válogatott szélsőt igazol a Newcastle! – sajtóhír

A Sky Sport beszámolója alapján az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Newcastle United színeiben folytatja karrierjét az Atalanta német válogatott szélsője, Robin Gosens…

A Sky Italia úgy tudja, hogy a Newcastle United megállapodott a személyes feltételekről Robin Gosensszel. A német válogatott szélső három és fél évre szóló szerződést írhat alá a ‘szarkákkal’, emellett évi 3,5 millió eurót fog keresni. Az átigazolást egyetlen dolog hátráltatja jelenleg, mégpedig az, hogy Gosens jelenleg sérült és emiatt a Newcastle egyelőre nem szeretne végső ajánlatot tenni az Atalantának. 

Robin Gosens már 2017 nyara óta erősíti az Atalantát. Gyakorlatilag a szélen bárhol bevethető játékos eleinte nem kapott sok játéklehetőséget, majd idővel beverekedte magát a kezdőbe. Azóta kihagyhatatlan Gasperini csapatából, az aktuális kiírásban viszont összeszedett egy komolyabb sérülést. Robin Gosens 157 mérkőzésen lépett pályára a bergamói alakulatban eddig, ezeken 29 találatot és 21 gólpasszt jegyzett.