Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG sztárkapusát akarja a Newcastle – sajtóhír

Francia sajtóbeszámolók szerint az újgazdag Newcastle United csapata komolyan fontolóra vette a Paris Saint-Germain kapusának megszerzését…

(Photo by John Berry/Getty Images)

Az RMC Sport információi szerint a Newcastle United gárdája komoly érdeklődést mutat a Paris Saint-Germain rutinos kapusa, Keylor Navas megszerzése iránt, aki a szaúdi tulajdonos által a közelmúltban megvásárolt és újjáépítés előtt álló “szarkák” újdonsült első számú kapusa lehet.

A 35 éves costa ricai hálóőr 2019 óta áll a francia óriásklub alkalmazásában, miután előtte öt éven keresztül védte a Real Madrid ketrecét. Navas az elmúlt két évben a PSG első számú kapusa volt, majd múlt nyáron leigazolták az év kapusának választott Gianluigi Donnarummát, akivel szemben még mindig többet véd, de hosszútávon nyilván jobbak a lehetőségei a több mint tíz évvel fiatalabb olasz kapusnak.

Navas az idei szezonban 12 bajnokin és összesen 17 tétmérkőzésen védte a párizsi sztárcsapat ketrecét. A rutinos kapus korábban az öreg kontinensen kizárólag Spanyolországban védett.

PSG – téli átigazolások

Érkezők: –

Távozók: Rafinha (Real Sociedad – kölcsön)